De gezonde pizza is uitgevonden

De gezonde pizza is uitgevonden

By

09/07/2013

Pizza-Blog

Het is inmiddels enigszins oud nieuws, maar desalniettemin erg goed nieuws: de gezonde pizza is uitgevonden. Wetenschappers van Glasgow University hebben namelijk een pizza uitgevonden die slechts 30 procent van de dagelijks benodigde voedingsstoffen en calorieën heeft en die dus dagelijks drie keer mag worden verorberd.

Ieder voordeel heeft echter zijn nadeel en dat is in het geval van deze pizza waarschijnlijk dat de pizza’s een iets andere samenstelling hebben, zo bevatten de pizza’s zeewier, en dat er niet naar hartenlust met ingrediënten op de pizza gestrooid mag worden. Toch zouden de pizza’s volgens wetenschapper Mike Lean erg goed smaken en zouden zaken als overtollig vet en zout zijn vervangen door gezonde stoffen.

Of de pizza’s binnenkort in de supermarkt verkrijgbaar zullen zijn is nog onbekend. De wetenschappers zijn vorig jaar al begonnen met onderhandelingen om de nieuwe pizza naar de supermarkt te brengen, maar daar lijkt tot dusverre nog weinig van terecht gekomen.

 
 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>