Pepperspray en pizza: geen goede combinatie

Pepperspray en pizza: geen goede combinatie

By

07/08/2013

Pizza-Blog

Een agent in de Verenigde Staten zit in een penibele situatie omdat hij na een verkeersovertreding een pizza van een 19-jarige jongen met pepperspray heeft bespoten. De pizza lag op de achterbank van de auto van de jongen en de jongen had in eerste instantie niet door dat de pizza was bespoten met pepperspray.

Daar kwam echter snel verandering in toen de jongen thuis kwam en hij de pizza samen met 4 vrienden deelde. Ze werden allemaal ziek en na onderzoek van de pizza bleek al gauw dat er pepperspray in de pizza zat verwerkt. De conclusie dat de agent de pepperspray op de pizza had gespoten was vrij eenvoudig en de zaak kwam daarna snel aan het rollen.

De agent is inmiddels met betaald verlof gestuurd en zal zich binnenkort voor de rechtbank moeten verantwoorden voor zijn daden. Als hij wordt veroordeeld voor mishandeling, dan kan hij een tijdje achter de tralies nadenken over zijn mislukte ‘grap’.

 
 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>