Pizza fashion op zijn best

Pizza fashion op zijn best

By

06/02/2014

Pizza-Blog

Omdat de mode al een hele evolutie heeft doorstaan, wordt het steeds moeilijker om origineel te zijn. Om op te vallen halen ontwerpers steeds gekkere dingen uit. We kennen bijvoorbeeld allemaal Lady GaGa’s vleesjurk of de kleding met penis-print van Bas Kosters. Je kunt het zo gek niet bedenken of het staat tegenwoordig afgebeeld op kleding. Zo ook ons lievelingseten: de pizza.

Kleding

Gaat jouw liefde voor pizza zo ver dat je deze aan de hele wereld wilt laten zien? Met pizza op je kleding is het vrij duidelijk dat jij gék bent op pizza. Een waar statement. Tegenwoordig is er een ruim assortiment beschikbaar aan pizzakleding en -accessoires. Er is zoveel pizza fashion dat je zelfs een volledige pizza outfit kunt aanschaffen.

pizza1

Pizza ketting – boticca.com | Pizza slice top – forever21.com | Pizza rokje – insanejungle.com

Schoenen

Ook zijn er schoenen te vinden met pizza prints. Dit is natuurlijk niet heel gek, want de laatste jaren zijn schoenen met print steeds populairder geworden. Vooral sneakers met uiteenlopende prints zijn erg populair. Naast pizza is er nog ander eten dat het goed doet op sneakers. Een goed voorbeeld is fruit. Dit is een minder aparte print omdat deze vaker gezien wordt, en dus meer geaccepteerd is. Ook dierenprints, bloemen, legerprint, sterren, stippen of streepjes zijn erg populair op schoenen. Als je een pizzaprint te opvallend vindt, is dit een minder excentriek alternatief.

pizza2

Pizza gecustomizede Keds van zazzle.com

Ook leuk…

Wil jij wel een pizza statement maken maar gaat pizza kleding je net te ver? No worries, ook voor jou is er geschikt pizza merchandise. Zo kun je je pizzaliefde verstoppen ónder je kleding, pizza woonaccessoires aanschaffen of je pizza voortaan eten van een speciaal pizzabord. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon lekker een pizza bestellen!

pizza3

Pizza schilderij – shoply.com | Pizza onderbroek – cafepress.com | Pizza sokken – asos.com | Pizza bord – cookandco.nl

 
 

Reacties zijn gesloten.