Run je eigen pizzeria op de iPhone

Run je eigen pizzeria op de iPhone

By

12/07/2013

Pizza-Blog

images (24)De softwareontwikkelaar Digital Chocolate heeft onlangs het iOS-spel Pizza Shop Mania uitgebracht. In het spel ben je de eigenaar van een pizzeria en moet je proberen genoeg geld te verdienen om de bank af te betalen en de tradities van je familie van pizzabakkers voort te zetten.

Het spel heeft 48 levels en in deze levels zal je verschillende soorten pizza’s voor klanten moeten maken en deze op tijd serveren om alle klanten tevreden te houden. De apparatuur en ovens die gebruikt worden in het restaurant kunnen worden verbeterd, zodat je uiteindelijk echt kunt concurreren met de allergrootste pizzeria’s.

Pizza Shop Mania is een leuk tussendoortje voor de pizzafans, maar het spel wordt ondanks de vele opties wel enigszins snel saai. Toch is het een leuk spelletje om even snel in korte pauzes of op de wc te spelen en we raden daarom aan om het gewoon even zelf uit te proberen. De testversie is gratis, dus je hebt niets te verliezen.

 
 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>