Thuisbezorgd.nl heeft eigen iPhone-applicatie

Thuisbezorgd.nl heeft eigen iPhone-applicatie

By

23/06/2013

Pizza-Blog

mzl.orbnpulbThuisbezorgd was een van de eerste populaire landelijke websites waarop eenvoudig eten, waaronder pizza, kon worden besteld en de website is ook altijd een frontrunner geweest wat betreft het ondersteunen van mobiele platformen.

Het is dan ook niet meer dan logisch dat het platform al vrij snel met een eigen iPhone-applicatie kwam. Met de applicatie kan eenvoudig een bestelling worden gedaan en dankzij de GPS-functie in de telefoon kan er eenvoudig naar restaurants in de buurt worden gezocht. Ideaal wanneer je op pad bent en even niet weet waar je eten kunt bestellen.

De applicatie was een aantal jaren geleden een groot succes en er is momenteel dan ook een vergelijkbare applicatie beschikbaar voor zowel het Android-platform als het Windows Phone-platform. Betalen kan met alle applicaties eenvoudig met behulp van bijvoorbeeld iDeal of PayPal.

 
 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>