Waarom je eigen pizza’s altijd beter smaken

Waarom je eigen pizza’s altijd beter smaken

By

06/06/2014

Pizza-Blog

Elke pizzaliefhebber weet het: hoe lekker de pizza’s bij je favoriete pizzeria ook zijn, zo lekker als je ze zelf maakt zijn ze eigenlijk bijna nooit. Waarom dat is? Omdat jij precies weet wat je lekker vindt en een kok dat helaas nooit helemaal kan benaderen. Zo kan die ene pizzeria een heerlijke bodem en perfecte tomatensaus hebben, maar doen ze weer net iets teveel spek op de pizza waardoor die te vettig wordt. Zo kun je bij elk restaurant wel iets vinden dat net niet helemaal naar jouw smaak is en is de enige oplossing om gewoon maar zelf de pizza te combineren met alle elementen die samen voor jouw ideale pizza zorgen.

Stel je eigen pizza samen

hheld-devices-pizza-hutVeel pizzeria’s spelen op dit principe in door hun klanten zelf hun pizza samen te laten stellen. Ideaal, want zo hoef je nooit meer de kappertjes er tussenuit te zoeken als je deze niet lust of om extra olijven te vragen wanneer je die juist wel wilt. Een speciale app van Pizza Hut waarmee je je eigen pizza samen kunt stellen bleek dan ook al een enorm succes.

Het concept van alleen betalen voor wat je wilt en nodig hebt begint inmiddels trouwens in steeds meer sectoren door te dringen. Denk bijvoorbeeld aan je zorgverzekering, die precies volgens eigen wensen kunt samenstellen met aanvullende opties. Of een nieuwe computer, die je vaak makkelijk online kunt samenstellen met de onderdelen die voor jou werkzaamheden belangrijk zijn.

De zoete smaak van voordeel

blox-icon-l

In de telecomwereld is een Vodafone een bedrijf dat goed snapt dat klanten prima zelf hun telefoonbundel samen kunnen stellen. Dat is ook het idee achter Prepaid+, een nieuwe mogelijkheid om je pakket precies zo samen te stellen als jij wilt. Dat doe je met behulp van BloX, die je zelf kunt combineren aan de hand van je opwaardeertegoed. Surf je veel en internet je weinig, dan kun je bijvoorbeeld een BloX van 50 belminuten voor € 4,95 combineren met een BloX van 1GB aan data voor € 14,95.

Bijzondere smaakmaker is de bonus die je bij elke opwaardering krijgt, zodat je als extra topping nog wat meer belminuten of MB’s toe kunt voegen. Dat werkt eigenlijk heel simpel, je krijgt bij elke opwaardering namelijk een bonus in de vorm van units die je vervolgens uit kunt geven aan belminuten, sms’jes of MB’s. Het handige is dat je ook hierbij ook kunt combineren. Zo krijg je bij een opwaardering van 20 euro een bonus van 200 units. Die kun je gebruiken om 200 minuten mee te bellen, maar een combinatie van 60 belminuten, 40 sms’jes en 100 MB kan bijvoorbeeld ook.


 
 

Reacties zijn gesloten.