Zelf pizza’s bakken op je Android-phone

Zelf pizza’s bakken op je Android-phone

By

27/07/2013

Pizza-Blog

unnamedWie zelf graag een pizza bakt en het bakken van pizza’s toch wel erg mist op het werk of in de trein kan met Pizza Maker voor Android-apparaten nu overal pizza’s bakken. Een klein nadeel is daarbij wel dat de pizza’s niet daadwerkelijk gegeten kunnen worden.

unnamed

In Pizza Maker kun je zelf de vorm van de pizza selecteren en uiteraard heb je ruim de keuze bij het selecteren van ingrediënten die je wilt gebruiken. Je kunt vervolgens zelf een pizza volgens bestaande en bewezen recepten creëren of gewoon voor een geheel nieuw soort pizza kiezen. Het deeg moet echt worden gerold en de ingrediënten kun je naar eigen wens op de pizza plaatsen.

Pizza Maker is een leuke applicatie voor de echte pizzafanaat en we hebben zelf zeker lol gehad met het creëren van allerlei soorten vreemde pizza’s. Voor mensen die niet van pizza’s houden is het echter geen aanrader, want het doel is vooral om pizza’s te maken en er zitten verder weinig spelelementen in de applicatie verwerkt. Mocht je in het bezit zijn van een iPhone en op zoek zijn naar een pizzaspel, dan is Pizza Shop Mania wellicht een betere keuze.

 
 

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>